Σχετικά με εμάς

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της βιομηχανικής πλύσης από το 1960. Ειδικευόμαστε στην μελέτη και στον εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης και πλυντηριακών συγκροτημάτων.
Είμαστε η πρώτη εταιρεία που έφερε στον χώρο της την προηγμένη τεχνολογία και την αυτοματοποίηση.  Σήμερα κατέχουμε ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς με αξιόλογα προϊόντα, όπου μας έδωσαν την δυνατότητα να επεκταθούμε και στην αγορά του εξωτερικού.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της βιομηχανικής πλύσης μας έχει αναδείξει ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να έχουμε ποιότητα στην παραγωγή και δυναμική στην ποσότητα παραγωγής. Ο βιομηχανικός μας εξοπλισμός βρίσκεται σε ένα κτίριο 2000 τ.μ. στην βιομηχανική περιοχή Ωραιοκάστρου, όπου μπορείτε και να επισκεφτείτε.

01

Παγκόσμιο Δίκτυο

Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο πωλήσεων με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη κάλυψη των αναγκών, όχι μόνο για εταιρείες του εσωτερικού αλλά και για εταιρείες του εξωτερικού.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τη Βουλγαρία, Πολωνία, Αλβανία, Κόσοβο, Αυστραλία, Γιουγκοσλαβία, Σκόπια, Ρωσία, Ισραήλ.

02

Αξιοπιστία

Η επιχείρησή μας ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού ιματισμού. Με πολυετή εμπειρία, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα που εμπιστεύονται επαγγελματίες σε ολόκληρο τον κλάδο.

03

Τεχνική Υποστήριξη

Στον χώρο μας, έμπειροι τεχνικοί είναι πάντα διαθέσιμοι για να λύσουν τα τεχνικά σας προβλήματα. Είτε πρόκειται για προβλήματα λειτουργίας είτε για συμβουλές βελτίωσης, είμαστε εδώ για εσάς.

Οι συνεργάτες μας

TOLON

LaVATEC

PRIMUS

IMESA

PONY

CHERRY TREE

GMP

Brawn

© 2024 Brawn

©2024 Brawn