Οι υπηρεσίες μας

  1. Εξειδικευμένη Κατασκευή: Κατασκευάζουμε πλυντήρια, στεγνωτήρια και στυπτήρια που προσαρμόζονται στις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και αντοχή.

  2. Καινοτομία και Τεχνολογία: Ενσωματώνουμε τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα και την προηγμένη τεχνολογία για να παρέχουμε πλυντήρια που ξεχωρίζουν σε απόδοση και ενεργειακή απόδοση.

  3. Υποστήριξη Πελατών: Η ικανοποίηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας. Παρέχουμε αξιόπιστη υποστήριξη πελατών για τη διασφάλιση της απόλυτης ευχαρίστησής σας.

Ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει η Brawn στον κόσμο των επαγγελματικών πλυντηρίων. Με εμάς, η απόλυτη ποιότητα είναι εγγυημένη.

Support

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να παρέχουμε την απόλυτη υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος με το μηχάνημά σας.    Η εξειδικευμένη μας ομάδα αντιμετωπίζει άμεσα κάθε πρόβλημα, παρέχοντας λύσεις με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είτε χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη, είτε οδηγίες χρήσης, είμαστε εδώ κάθε βήμα του δρόμου, εξασφαλίζοντας τη σταθερή λειτουργία και την αξιοπιστία του εξοπλισμού σας.  Μείνετε ήσυχοι,  γνωρίζοντας ότι το Support μας είναι πάντα εδώ για εσάς,  οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια.

Κατασκευή/

Ανακατασκεύη

Κατασκεύαζουμε επαγγελματικά πλυντήρια , στεγνωτήρια, στυπτήρια  30 – 500 κιλών.

Η διαδικασία ανακατασκευής περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

  1. Αποσυναρμολόγηση Μηχανήματος: Πρώτο βήμα είναι η προσεκτική αποσυναρμολόγηση του μηχανήματος, αξιολογώντας την κατάσταση των εξαρτημάτων.

  2. Αμοβολή: Ακολουθεί η αμοβολή του μηχανήματος για επιπλέον έλεγχο και καθαρισμό. ‘Επιτα περνάει στην διαδικασία της βαφής όλων των επιφανειών του αφου έχουν τρυφτεί και καθαριστεί.

  3. Αντικατάσταση Μηχανικών Μερών: Στη συνέχεια, πραγματοποιείται η πλήρης αντικατάσταση μηχανικών μερών, όπως ρουλεμάν, στεγανών, αμορτισέρ κ.α.

  4. Αναβάθμιση Αυτοματισμών: Εμπειροί τεχνικοί προβαίνουν σε ολοκληρωτική αλλαγή των αυτοματισμών, περιλαμβάνοντας βαλβίδες, μπουκάλες, βάνες, καθώς και τον ηλεκτρολογικό πίνακα. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί προσφέρουν υποστήριξη για PLC, inverter, και ethernet, προσαρμόζοντας τα ακριβώς στις επιθυμίες σας.

  1. Ολοκληρωμένη Προσφορά Ανταλλακτικών: Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για κάθε ανάγκη εμπορικού και βιομηχανικού εξοπλισμού πλυντηρίου, καλύπτοντας κάθε πτυχή της λειτουργίας σας.(ρουλεμάν, στεγανά, σερπαντίνες  κ.α )

  2. Εξατομικευμένες Λύσεις Ανταλλακτικών: Προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις ανταλλακτικών, προκειμένου να ανταποκριθούμε ακριβώς στις απαιτήσεις του εξοπλισμού σας.

  3. Κατασκευή Προσαρμοσμένων Εξαρτημάτων: Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στον εντοπισμό ανταλλακτικών, κατασκευάζουμε προσαρμοσμένα εξαρτήματα εξ ολοκλήρου για την απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες σας.

Ανταλλακτικά

και αναλώσιμα

Brawn

© 2024 Brawn

©2024 Brawn